Evenementen

In The Minds is het natuurlijk elke dag feest, maar soms is het meer feest dan anders.

Op wat iedereen ‘Koningsdag’ noemt, maar wij ‘De Dag Die Je Wist Dat Zou Komen’ (naar het Kroningslied uit 2013), is het teringherrie alom, ook in en rondom The Minds. Het begint al op de avond ervoor, en gaat door tot diep in de nacht van De Dag zelf: een hele rits raggende bands rouwdouwt zich door hun ruige repertoire. Niet om de monarchie te vieren, maar gewoon, omdat het kan.

En alsof December al niet feestelijk genoeg is, gooit The Minds er een gulle schep bovenop middels de legendarische, jaarlijxe en traditionele December Doordrink Dagen. Op twee zaterdagen blijft The Minds dan nóg langer open, tot 6 uur ’s ochtends, en kan nóg dieper in het glaasje gekeken worden.

Binnenkort

De dag die je wist dat zou komen 2019

Jaar Zes van de heerschappij van Prins Pils der Nederlanden en zijn trophy wife als absoluut monarch over ons geknechte volk. Dat moet gevierd worden! Als vanzelf met grote hoeveelheden van het gulden nat waaraan onze soeverein zijn eretitel dankt, muzikaal omlijst door een welluidende klankenpracht u gebracht door een keur aan hoofdstedelijke musici.

Voorbije evenementen

De beste wensen 2018

De dag die je wist dat zou komen 2018

Doordrinkdagen 2017

De dag die je wist dat zou komen 2017

Doordrinkdagen 2016

De dag die je wist dat zou komen 2016

Doordrinkdagen 2015

De dag die je wist dat zou komen 2015

Doordrinkdagen 2014

De dag die je wist dat zou komen 2014

Doordrinkdagen 2013

Koneginnedag 2013

Doordrinkdagen 2012